2020-10-29 – Nyårsaftonsfesten är säkrad i år! (På distans)

Vi i tävlingsledningen för Sylvesterloppet är så glada att kunna meddela att vi får fira och avsluta år 2020 tillsammans med er. Det blir ett virtuellt distanslopp med alla de möjligheter och den flexibilitet det erbjuder. Det spelar ingen roll var du befinner dig – DU kan vara en del av den sköna gemenskapen, i löparkläder eller din finaste maskeradutstyrsel – ALLA kan vara med! Nyhet för i år är att det finns möjlighet att välja mellan två distanser, 5 eller 10 km.

Hade det varit ett vanligt lopp i år skulle vi firat med 40-årsjubileum men såna storslagna firanden kan man ju bara göra på kortdistans. Men visst är det förfesterna man brukar minnas – därför passar vi på och tjuvstartar firandet av 39,5-årsfesten.

Välkomna att fira tillsammans med oss!

Mer infomation och anmälan hittar du här.