Charlotta Fougberg, Sylvesterloppet 2018

Sylvesterloppet 2019

Sylvesterloppet är ett festligt 10 km långt stadslopp i centrala Göteborg på självaste nyårsafton. Årstiden ger loppet en extra dimension och charm, med ett underlag som från år till år kan variera från bar asfalt till vackert snöbelagda gator.

 

Tävlingsdag: Nyårsafton, 31 december 2019

Start kl. 12.00 för alla klasser

 

I förra upplagan deltog cirka 1500 löpare och publiken bidrog till en ännu bättre löparfest. Vi i klubben Solvikingarna hoppas att du tycker lika mycket som oss, om att fira nyår tillsammans.

Vår vision är att sprida inspiration och glädje kring löpningen, för att ditt nyår och framför allt hela året - ska bli ett fantastiskt löparår. Vi drivs av att göra löpningen till en stor fest, men det är minst lika viktigt för oss att skapa en helhet kring sin hälsa. För många är Sylvesterloppet sista chansen på året att ge det där lilla extra. I år genomförs det 39:e Sylvesterloppet på Göteborgs gator. 

Håll dig uppdaterad med nyheter på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev. Vi hoppas redan nu att du är igång med träningen, mår bra och ser fram emot att fira in det nya året tillsammans med oss.

Information om vad som händer innan, under och efter loppet? Spring vidare mot Frågor och svar.

ANMÄL DIG HÄR

 

Vi ses på nyårsafton!

/Team Sylvesterloppet Göteborg

Löpande funderingar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på Sylvesterloppets nyhetsbrev och få information och erbjudanden till din e-postadress.