Charlotta Fougberg, Sylvesterloppet 2018

Sylvesterloppet 2019

Sylvesterloppet är ett festligt 10 km långt stadslopp i centrala Göteborg på självaste nyårsafton. Årstiden ger loppet en extra dimension och charm, med ett underlag som från år till annat kan variera från bar asfalt till vackert snöbelagda gator.

 

Tävlingsdag: Nyårsafton, 31 december 2019. Starten går kl 12:00 för alla klasser. 

Anmälan är öppen för den nyårsfesten 2019-12-31. Förra upplagan deltog omkring 1500 löpare. Vi glömmer inte heller publiken som gör löparfesten ännu bättre. Vi på Solvikingarna hoppas att du tycker lika mycket om som oss, att fira nyår tillsammans.

Vår vision är att sprida inspiration och glädje kring löpningen, för att ditt nyår och framför allt hela året om - ska bli en fantastisk löparår. Vi drivs av att göra löpningen till en stor fest, men det är minst lika viktigt för oss att skapa en helhet kring sin hälsa. För många är Sylvesterloppet sista chansen på året att ge det där lilla extra. I år genomförs det 39e Sylvesterloppet på Göteborgs gator. 

Nyheter kommer upp allt eftersom på vår hemsida och i vårt nyhetsbrev. Vi hoppas redan nu - att du är igång med träningen, mår bra och ser fram emot att göra din hälsa till din helhet tillsammans med oss för att fira in varje nytt år på ett fantastiskt sätt.

Funderingar på vad som händer innan, under och efter loppet ? Spring vidare mot F&Q

Anmäl dig redan idag. Vi ses på nyårsafton! / Team Sylvesterloppet Göteborg

Löpande funderingar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på Sylvesterloppets nyhetsbrev och få information och erbjudanden till din epostadress.