Välkommen till Sylvesterloppet 2014

Varmt välkomna önskas ni alla till den 34:e upplagan av Sylvesterloppet i Göteborg – årets sista lopp som också kan vara en tjuvstart på det nya året och löftena som kommer till.

Tävlingsledningen har, sedan ett par månader tillbaka, påbörjat planeringen och ska jobba hårt för att ge en bra upplevelse för såväl deltagare, publik och funktionärer.

Maskeradtävlingen under Sylvesterloppet ställdes in för ett par upplagor sedan – pga för få deltagare – men funderingarna finns på att återuppta maskeraden med en jury som utser de tre bäst (ut)klädda. Vad tycker du?

Sylvesterloppet har skaffat sig ett Instagram-konto som hittas under @sylvesterloppet. Ta gärna kort under dina träningsförberedelser inför Sylvesterloppet och tagga oss eller hash-tagga #sylvesterloppet så kan du vinna startplats till 2015 års upplaga. På nyårsafton kan du även tävla genom att ta en selfie bitandes i medaljen efter målgången 🙂

Tävlingen gäller anmälda till Sylvesterloppet 2014 och pågår till 2 januari 2015. Fyra vinnarna utses och meddelas på hemsidan, på Facebooksidan samt på Instagram. Medlemmar eller partners till Solvikingarna får inte delta i tävlingen.